Online price enquiry
en de bs da

Kontakt PetAir


adresse

Frankfurt

PetAir GmbH
Langer Kornweg 34A
D - 65451 Kelsterbach

München

Pet Air GmbH
Südallee
Frachtmodul A
85356 München Flughafen
muc@petair.de

Telefon og fax

Frankfurt
Tel +49 (0) 69-1201 865 50
Fax +49 (0) 69-713745915

München
Tel +49 89 37040300

Åbningstider

Frankfurt
Monday to Friday 6am – 5pm

Kommerciel transport af dyr
Vi er din rigtige partner!
Down
petair tiertransport header gewerblich schaeferhund

Kommerciel transport af dyr

Dyr flyver sikkert med PetAir

Skal dyret sendes til udlandet? Så stol på eksperterne!

Skal dyret transporteres til udlandet af hensyn til artens bevarelse eller andre årsager? Vi hjælper dig! For at tilbyde dyret en så afslappet tur som muligt, undervejs og uden stress, skal du være opmærksom på et par ting. Ved at have PetAir med, er du sikker fra starten. Vi rådgiver dig fra A til Z og vi er der for dig og dit dyr under hele turen.

Lad os sørge for, at dit kæledyr ankommer til den ønskede destination på den bedst mulige og mest afslappede måde. Anmod om dyretransport nu uden nogen forpligtelse.

Online prisforespørgsel

petair tiertransport gewerblich hundesport schaeferhund

Overlad den kommercielle transport af dyr til de professionelle

Under hele turen er vi der altid for dig og dit dyr. Dybest set er det normalt ikke et problem at flyve med dyr, men der er stadig et par ting at huske på. Det vigtigste er altid dyrets sundhed. Inden rejsen påbegyndes, skal det være klart, at dyret er sundt og egnet til transport. Derudover skal alle nødvendige dokumenter være tilgængelige for at gøre rejsen så gnidningsfri som muligt. Vi informerer dig på forhånd om de nødvendige formularer og frister. Derudover vil vi også informere dig om eventuelle vaccinationer, der måtte være påkrævet, adgangskrav med mere. Det er bedst at informere os, så snart du ved, at dyret skal forlade landet. Dette giver os tid nok til at planlægge alt i detaljer.

Det er også vigtigt at vælge den rigtige bærer, da dyret vil være i den det meste af rejsen. Når du vælger, skal du være opmærksom på forskellige egenskaber. Vi rådgiver dig gerne om, hvilken transportør der passer bedst til dine behov.

Vi er her for dig, når det kommer til erhvervsmæssig transport af dyr tilpasset dyretypen! Kontakt os!

PetAir bekymrer!

petair tiertransport gewerblich pferdesport

Vores tjenester

Dyretransport og meget mere

petair tiertransport icon hundepfote

Kommerciel transport af dyr

For at sikre at turen bliver så behagelig som muligt, er det vigtigt at overveje mange forskellige ting for at gøre dyretransport stressfri.

Læs videre

Under hele rejseforløbet er vi her for dig og tager os af alt, hvad der er vigtigt. Ved at have PetAir med dig, er du sikker fra starten!

petair tiertransport icon transportbox

Transportør til dyr

Det er vigtigt at vælge den rigtige bærer, fordi dyret vil være i den det meste af rejsen. Når du vælger, skal du være opmærksom på forskellige funktioner. Vi rådgiver dig gerne om, hvilken transportør der passer bedst til dine behov.

Læs videre

For at alle dyrenes behov bliver tilgodeset bedst muligt, laver vi gerne en individuel transportør til dit dyr efter ønske. Lad os rådgive dig!

petair tiertransport icon katze

Rådgivning

Adgangsbestemmelser, krav, transportører - vi rådgiver dig om alt! Hos os får du en komplet service, det vil sige, at en kontaktperson til enhver tid står til rådighed for dig. Regn med det!

Læs videre

Vi ved, hvad der er vigtigt! Vi har mange års erfaring inden for dyretransport. Af denne grund kender vi de forskellige indrejseregler og krav til transport af dyr til andre lande. Stol på de professionelle, for PetAir bekymrer sig!

petair tiertransport gewerblich hundezucht

Interesseret?

Vi ser frem til, at du overlader din dyretransport til vores fagfolk!

For at du også bedre kan planlægge og beregne, har du nu muligheden for at beregne omkostningerne ved din transport uden nogen forpligtelser via vores online prisforespørgselsformular.

Vores personale vil kontakte dig hurtigst muligt.

Online prisforespørgsel

Med PetAir ankommer du altid til din destination!

Nogle spørgsmål?

Til FAQ Til Kontakt

Get in touch!