Online price enquiry
en de bs da

Kontakt PetAir


adresse

Frankfurt

PetAir GmbH
Langer Kornweg 34A
D - 65451 Kelsterbach

München

Pet Air GmbH
Südallee
Frachtmodul A
85356 München Flughafen
muc@petair.de

Telefon og fax

Frankfurt
Tel +49 (0) 69-1201 865 50
Fax +49 (0) 69-713745915

München
Tel +49 89 37040300

Åbningstider

Frankfurt
Monday to Friday 6am – 5pm

Transport af smådyr
Vi tager os også af de mindste!
Down
petair tiertransport header kleintiere hase

Transport af smådyr

Kanin, hamster, marsvin, mus – de flyver alle sammen med os!

Selv de små rejser godt med os! Vil du eller skal du flytte til udlandet? Marsvin, hamstere, kaniner mv. bør ikke gå glip af! Vi bringer dit kæledyr sikkert til dets nye hjem.

Planlægger du en længere rejse eller flytter du til udlandet? Små kæledyr bør selvfølgelig ikke mangle! Vi hjælper dig med at føre dit dyr til et nyt liv og sikre dets sikre ankomst til bestemmelsesstedet. For at sikre, at de små kommer sikkert frem og får en så afslappet rejse som muligt, er der et par ting, du skal overveje. Vi har erfaring med transport af smådyr og gnavere og ved, hvad der er vigtigt på en lang rejse for små passagerer.

Stol på vores eksperter og send en uforpligtende henvendelse til transport af smådyr.

Online prisforespørgsel

 

petair tiertransport kleintiere hamster futter

Transport af smådyr - vi er her for dig!

Som med ethvert dyr er sundhed vigtigt. Er dyret sundt og er de nødvendige vaccinationer foretaget? Inden din rejse vil vi informere dig detaljeret om reglerne i destinationslandet og betingelserne for indrejse. Under hele rejseforløbet er vi der for dig og dit kæledyr. Vores omfattende pleje sikrer, at du ikke kommer til at opleve ubehagelige overraskelser, og at dit kæledyr ikke skal bruge unødigt lange perioder i lufthavnen eller i transportøren. Der er også flere ting, du skal overveje, når du skal vælge den rigtige kæledyrsbærer. Der skal sørges for, at dyret kan bevæge sig frit, og at kassen er beskyttet mod flugt. Du bør selvfølgelig også overveje dyreartens forskellige krav og sikre dig, at transportøren er bygget eller modificeret i henhold til de seneste IATA-retningslinjer. Afhængigt af dyrearten skal man være opmærksom på hvilken seng og foder der bruges, for nogle er desværre ikke tilladt. Desuden må dyret ikke bedøves på nogen måde. Desværre må smådyr og gnavere ikke flyve i kabinen som håndbagage, men skal transporteres som last. I nogle lande er import af smådyr kun tilladt med en importtilladelse. Andre lande tillader kun et dyr at komme ind i landet, hvis dyrets ejer flyver med samme fly som dyret.

Din lille ven vil være i gode hænder hos os, og vi sørger for, at turen bliver så behagelig som muligt. Hvis du ikke er på samme fly som dit kæledyr, vil vores medarbejdere tage sig af dit kæledyr og vise deres erfaring, for PetAir bekymrer sig!

petair tiertransport kleintiere meerschweinchen

Vores tjenester

Transport af smådyr og meget mere

petair tiertransport icon hundepfote

Transport af smådyr

Hvis du vælger os, kan du forvente professionel, pålidelig og omsorgsfuld planlægning og rådgivning. Vores bekymring er, at dit dyr kommer fra A til B på den bedst mulige måde.

Læs videre

Du er også velkommen til at bruge vores afhentnings- og leveringsservice. Vi rådgiver dig gerne og sikrer den bedst mulige rejse for dit kæledyr.

petair tiertransport icon transportbox

Transportør til dyr

Vi vil med glæde informere dig om den passende transportør til dit dyr. Det er især vigtigt, at det er tilpasset dyrets behov, men også at det overholder forskellige flyselskabers retningslinjer.

Læs videre

Hvis det ønskes, kan vi selv lave individuelle transportører. Kontakt os gerne!

petair tiertransport icon katze

Rådgivning

Vi har mange års erfaring inden for transport af smådyr, så vi ved præcis, hvad der er vigtigt, når du rejser med dit kæledyr.

Læs videre

Vi tager os af skemaer, ansøgningskrav og regler, så dit kæledyr hurtigst muligt kommer fra A til B.

petair tiertransport kleintiere chinchilla

Interesseret?

Hvis du på forhånd vil vide, hvad det koster at transportere et dyr, kan du helt uforpligtende bestemme det ved at bruge vores online prisforespørgselsformular. Så kontakter vi dig hurtigst muligt med alle detaljer.

Online prisforespørgsel

PetAir bekymrer sig – for enhver dyretransport!

Nogle spørgsmål?

Til FAQ Til Kontakt

Get in touch!